See what parents and teachers say about Pikolini

„ Тие навистина се потрудија моето дете да се навикне и прилагоди во градинката “
icon-ivana (1)
Iskra Trenchevska Ivanovska
„ Од се срце ја препорачувам градинката Пиколини на секој родител ... “
Jana Sarievska
„ Internacionalna Gradinka Pikolini е една целина ... “
Biljana Mihajlovska
Кога родителите ќе ги прашаме што најмногу им се допаѓа во Internacionalna Gradinka Pikolini ... ツ
Stojce Taskov
„За Интернационалната градинка "Пиколини" дознав од пријателка која имаше само пофални зборови за градинката ... “
Aida Jakupi
"Regular pediatric check-up is our main tool for prevention, a method that creates a common ground for creating healthy habits and a sense for health responsibility"
Dr. Radmila Stojanovic
Кога родителите ќе ги прашаме дали се остварија нивните очекувања ツ
Jasmina Dobrashevikj Kostova

Our role is to welcome children, with their many unique gifts and needs, and provide them a strong, developmentally appropriate experience.

Our programs

Scroll to Top