x

„ Тие навистина се потрудија моето дете да се навикне и прилагоди во градинката “

„ Од се срце ја препорачувам градинката Пиколини на секој родител ... “

„ Internacionalna Gradinka Pikolini е една целина ... “

„За Интернационалната градинка "Пиколини" дознав од пријателка која имаше само пофални зборови за градинката ... “

"Regular pediatric check-up is our main tool for prevention, a method that creates a common ground for creating healthy habits and a sense for health responsibility"

Кога родителите ќе ги прашаме што најмногу им се допаѓа во Internacionalna Gradinka Pikolini ... ツ

Кога родителите ќе ги прашаме дали се остварија нивните очекувања ツ